Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

жидачівський целюлозно-паперовий комбінат

vk.com

Середа, 19 листопада 2014, 20:51

Працівники Жидачівського целюлозного комбінату перекривали дороги і не виключають Майдану в місті

жидачівський целюлозно-паперовий комбінат

Близько двохсот працівників Жидачівського целюлозно-паперового комбінату сьогодні, 19 листопада, перекривали дорогу в місті і обіцяють робити це щодня, поки не виконають їхні вимоги. 

Про це Варіантам повідомила учасниця акція, яка побажала залишитись анонімною.

"Акцію розпочали о десятій годині, завершили о другій. Були прапори комбінату, України. Плакати "1000 людей залишилися без роботи", "Вимагаємо запуску роботи", "1000 людей залишилися без роботи", "Без комбінату не буде району", "Комбінат хочуть порізати на металобрухт" тощо", розповіла вона.

За словами співрозмовниці, пікетувальники прийняли рішення про безстроковість акції. Зокрема, подібна акція відбудеться завтра з 10.00 до приблизно 13.00.

"Якщо питання не матиме вирішення, то не виключено, що проведемо в Жидачеві Майдан – поставимо палатки і будемо пікетувати. Частина людей налаштована дуже радикально", зазначила учасниця мітингу.

За її словами, наразі працівники комбінату чекають відповіді від місцевих керівників, і після цього вирішуватимуть що робити далі.

Нагадаємо, вчора у Львові працівники Жидачівського целюлозно-паперового комбінату пікетували Львівську облраду, вимагаючи повернути борги по зарплаті та врятувати підприємство від знищення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.