Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

lviv.travel

Четвер, 20 листопада 2014, 14:32

Мінкультури нищить львівську архітектуру, – Садовий

Львів

Під час пленарного засідання сесії міської ради міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що нищення пам’яток архітектури у Львові відбувається за погодженням Міністерства культури.

Про це повідомив прес-служба Міністерства культури.

«Враховуючи позицію певних чиновників Міністерства культури, за останні півроку більше біди зроблено, ніж за роки німецької окупації у Львові. Усі дозволи ідуть за підписами Міністерства культури. Навіть останній безпрецедентний випадок, коли на вул.Січових Стрільців з вікна вирубали двері – є дозвіл Міністерства культури і також документацію на будівельні роботи підписано в архбудконтролі України. Це переходить межі здорового глузду. Це є соромно, коли іменем держави Україна ті чи інші міністерства нищать наші пам’ятки архітектури.

Так само на вул.Пісковій зруйнували будинок з дозволу Міністерства культури. Всі руйнації відбуваються за підписами Міністерства культури. Це є сумно і страшно, такі реалії», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.