Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міськрада

lvivska.com

П'ятниця, 21 листопада 2014, 12:42

У Львівській міськраді вибухівки не знайдено

міськрада

Правоохоронці та вибухотехніки не знайшли вибухівки у приміщення Львівської міськради.

Після ретельного обстеження приміщень та прилеглої території Львівської Ратуші вибухових пристроїв виявлено не було, інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронці проводять усі необхідні слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, який повідомив про неправдиве замінування мерії міста.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, сьогодні до міліції надійшло повідомлення від працівника Львівської міськради про те що їй невідомий чоловік сказав, що у міськраді знаходиться вибуховий пристрій.

Варто зазначити, з початку року, це вже друге повідомлення, яке надійшло до правоохоронців про неправдиве замінування Львівської міської ради.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.