Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Юрій Турянський

П'ятниця, 21 листопада 2014, 12:57

Львівська ОДА додала бюджету Самбора півмільйона гривень

Юрій Турянський

Тимчасовий виконувач обов'язків голови Львівської ОДА Юрій Турянський розпорядився виділити 500 тис грн міському бюджету міста Самбір будівництво об'єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення.

Про це у відповідному розпорядженні, опублікованому на сайті Львівської ОДА.

"Збільшити обсяг бюджету розвитку спеціального фонду обласного бюджету на реалізацію Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок субвенції на виконання інвестиційних проектів від міського бюджету міста Самбора на 500 000 (п’ятсот тисяч) гривень", йдеться в розпорядженні.

Кошти виділяються "на виконання рішення обласної ради від 4 листопада 2014 року № 1204 "Про зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік з макроекономічним прогнозом на 2015 - 2016 роки", йдеться в документі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.