Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Mercedes 550 - одна з автівок, на якій полюбляє їхати "бідняк" Росстальний

vipavto.com.ua

П'ятниця, 21 листопада 2014, 15:52

Новий заступник Турянського їздить на Mercedes 550, але минулоріч заробив 23 гривні

Mercedes 550 - одна з автівок, на якій полюбляє їхати "бідняк" Росстальний

Тимчасовий виконувач обов'язків голови Львівської ОДА Юрій Турянський підписав розпорядження, яким призначив собі у заступники Сергія Росстального.

Згідно з розпорядженням, на Сергія Росстального, який перебуває на посаді радника патронатної служби апарату Львівської ОДА, покладено виконання обов’язків заступника голови ОДА на період до його погодження в Кабміні та Адміністрації Президента, де вирішується питання щодо його призначення на посаді заступника.

Сергій Росстальний куруватиме питання дорожнього господарства та ПЕК, ЖКГ, управління архітектури та будівництва.

Відповідно до декларації, яка опублікована на сайті облдержадміністрації, Росстальний за 2013 рік отримав 23 гривні 53 копійки доходу. Має у власності дві земельні ділянки на 200 та 400 "квадратів", кввартиру на 110 м.кв., автомобілі Лексус 470 (2006 року випуску), Тойота 200 (2011), Мерседес 550 (2008). 

У банку Росстальний тримає 50 000 гривень, усі ці кошти він вклав минулого року. Члени сім'ї нового заступника Турянського мають 100 000 гривень вкладів.

"Я був власником акцій дуже потужного промислового підприємства. Після їхнього офіційного відчуження і сплати податків - тобто 385 тисяч я сплатив податків у податку", пояснив деталі своєї декларації Росстальний телеканалу ZIK.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.