Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр зайнятості

tsn.ua

Понеділок, 24 листопада 2014, 16:42

На Львівщині зареєструвалися тільки 22,7 тисяч безробітних

центр зайнятості

За даними Львівського обласного центру зайнятості, кількість зареєстрованих безробітних на кінець жовтня 2014 року становила 2,7 тис. осіб, з яких більше половини – жінки.

У жовтні 2014 року допомогу з безробіття отримували 25,4 тис. осіб, інформує прес-служба ГУ статистики у Львівській області.

Середній розмір допомоги становив 1110 грн., або 91,1% від рівня мінімальної заробітної плати.

Рівень зареєстрованого безробіття на кінець жовтня 2014 року склав 1,4% населення працездатного віку (у сільській місцевості – 1,4%, у міських поселеннях – 1,5%).

Кількість вільних робочих місць (вакантних посад), заявлених підприємствами, установами й організаціями до служби зайнятості, у жовтні 2014 року порівняно з вереснем зменшилась на 7,3% і на кінець місяця становила 1763 особи.

На 10 вільних робочих місць (вакантних посад) претендувало 129 осіб. Значення цього показника коливалося від 58 осіб у Львівському до 943 осіб – у Стебницькому міському центрі зайнятості.

За професійними групами найбільший попит на робочу силу спостерігався на робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин, а найменший – на кваліфікованих робітників сільського та лісового господарств, риборозведення та рибальства. 

Найбільше навантаження зареєстрованих безробітних на 10 вільних робочих місць спостерігалося на технічних службовців – 452 особи, на кваліфікованих робітників сільського та лісового господарств,
риборозведення та рибальства – 390 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.