Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

світло

provolyn.com

П'ятниця, 21 листопада 2014, 16:55

Привокзальному ринку повернули світло

світло

Сьогодні, 21 листопада, підприємці Привокзального ринку у судовому порядку відстояли право на електропостачання ринку.

Про це Варіантам повідомили учасники судового засідання.

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Апеляційного суду Львівської області у сьогоднішньому судовому засіданні дійшла до висновку – забезпечення позову, яким ринок було відключено від електропостачання, підлягає скасуванню.

Таку ухвалу підприємці ринку зустріли оплесками. Чотири місяці ринок залишався без світла, а понад 2000 людей були позбавлені можливості нормально здійснювати свою діяльність.

Апелянтами у справі виступили троє підприємців ринку – Надія Сало, Катерина Кобзар та Марія Нагірнич спільно з первинною профспілковою організацією «Вільна профспілка «Ринок Привокзальний» та ПАТ
«Львівобленерго».

На спільне переконання заходами забезпечення позову обмежується діяльність підприємців та порушуються їхні права. Через відсутність електрики на ринку не працювали морозильні камери, псувалася продукція нетривалого зберігання, простоювали кафе і бари, внаслідок чого підприємці зазнали суттєвих збитків.

«З серпня цього року електроенергія на ринку було відключено, – каже підприємець Марія Нагірнич, власник приватизованого приміщення на ринку. – Підприємцям було нанесено дуже багато збитків. Тому це
рішення є правильним і позитивно вплине на нашу роботу».

«Дуже багато людей постраждало від відключення світла на ринку. Сподіваюся, що найближчим часом, коли будуть виконані усі процедурні вимоги, у нас з’явиться світло. Наразі усі перешкоди зняті», –
повідомила голова профспілкової організації «Ринок Привокзальний» Надія Сало.

«Хочу подякувати усім підприємцям ринку за те, що не здалися і активно підтримували наші дії», – розповів заступник голови профспілкової організації «Ринок Привокзальний» Степан Досяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.