Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка нафти

zaxid.net

Субота, 22 листопада 2014, 16:46

Львівські охоронці на Рівненщині затримали крадіїв нафти

крадіжка нафти

Наряд Бродівського міжрайонного відділу УДСО Львівщини, що охороняє магістральний нафтопровід «Дружба», ПАТ «Укртранснафта» 20 листопада на території Здолбунівського району Рівненщини затримав два автомобілі з нафтопродуктами та господарським інвентарем. 

Про це повідомило УДСО при ГУМВС України у Львівській області

Охоронці зупинили два підозрілі автомобілі, «МАН» та «Рено Трафік». В одному з авто були нафтопродукти, а в іншому - господарський інвентар, особи що перебували в транспортних засобах вели себе підозріло та помітно нервували? - йдеться у повідомленні. 

На місце було викликано службу безпеки ПАТ «Укртранснафта» та слідчо-оперативну групу Здолбунівського райвідділу міліції Рівненської області. По прибуттю яких, наряд ДСО почав обстежувати прилеглу територію, де було виявлено, приварений кран до труби та шланг діаметром 40 мм.

Витоку нафтопродуктів не виявлено.

Дана подія зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Здолбунівського райвідділу міліції Рівненської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.