Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Понеділок, 18 червня 2012, 15:47

Завтра у львівській фан-зоні вболівальників розважатиме гурт «Тартак» та «Kozak-system»

Завтра, 19 червня, перед матчем Україна-Англія у львівській фан-зоні вболівальників розважатимуть гурти «Тартак» та «Kozak-system». Про це повідомляє медіа-центр «Львів 2012».

Концерт відбудеться в офіційній фан-зоні Євро-2012 у Львові на проспекті Свободи. О 16:20 виступатиме «KOZAK-SYSTEM», а о 20:10 – «ТАРТАК».

Вхід вільний.

«Дуже хочеться, щоб гравці збірної відчували, що завтра згуртовано їх підтримуватиме не тільки «Донбас-Арена», а, без перебільшення, вся країна. Саме тому ми запрошуємо українців вболівати не окремо біля телевізорів, а багатотисячним гуртом однодумців!

Впевнений, гурт «Kozak System», що виконує запальний козацький рок, та гурт «Тартак», на музиці якого, без перебільшення, виросло ціле покоління молодих патріотів України, налаштують нас у фан-зоні на віру в наших футболістів, на щиру та віддану підтримку збірної України. І ця енергія обов'язково зарядить «Донбас-Арену» так, що англійцям буде важче, ніж вони собі тільки можуть уявити! Все в наших руках - перемога і ми в 1/4 фіналу!», - кажуть організатори концерту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.