Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська міськрада

gazeta.lviv.ua

Неділя, 16 листопада 2014, 14:14

Депутати Львівської міськради допомагають фронту

львівська міськрада

На «Львівському бронетанковому заводі» за фінансової підтримки депутатів Львівської міської ради від ВО «Свобода» ремонтують старі бронетранспортери.

Нещодавно перший з них уже відправили у зону АТО, передає Інформаційни портал депутатів Львівської міськради.

Ще 8 бойових машин поїдуть туди найближчим часом.

Як повідомив депутат ЛМР Євген Білінський, представники Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України звернулися з проханням допомогти відремонтувати 9 бойових машин.Відповідно до домовленостей, два автомобілі віддадуть бійцям батальному «Січ», а решту – підрозділам ДПСУ, які воюють на Сході.Депутати ЛМР Ігор Сільвестр та Євген Білінський, а також депутат ЛОР Володимир Тістик зайнялися збором коштів на реставрацію БТР-ів та організацією ремонту.

На думку Євгена Білінського, всі, хто зараз не воює на фронті, а перебувають в тилу, мають за святий обов’язок допомагати армії.

«Не варто чекати на державні кошти, що держава щось зробить. Війна не чекає, доки держава проведе усі свої платіжки та тендери. Війна – це конвеєр, який постійно щось вимагає. Оскільки у нашій державі ще не налагоджений механізм швидкої оплати того, що вимагає війна, ми з громадою робимо все, що можемо».

Ремонт кожної бойової машини, за словами депутата, обходиться в 50-120 тис грн.Зі слів депутата, у бронетранспортерах доводилось замінювати все – від двигунів до найменших деталей.

«Ми взяли на себе зобов’язання відремонтувати ці автомобілі. Люди нам допомагають, долучаються. Думаю, ми з легкістю зберемо необхідні кошти і всі 9 машин відправлять на Схід вчасно. На завод ці БТР-и заїхали у дуже занедбаному стані, в них залишився лише каркас, а звідти вони виїхали, як нові машини.Там було замінено та відреставровано усе – від двигуна до останньої гаєчки та навіть гуми, бо колеса на них ставлять нові. Машина звідси виходить у чудовому технічному стані», – сказавЄвген Білінський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.