Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дороги Львівщини

dobromyl.org

Понеділок, 24 листопада 2014, 20:12

Службі автомобільних доріг Львівщини наплювати на громадськість, – депутат облради

дороги Львівщини

Стан доріг на Львівщині є незадовільним і потребує негайної перевірки. 

Про це сьогодні на засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради заявив начальник цієї ж комісії та депутат облради Михайло Задорожний

"Сьогодні служба автомобільних доріг ігнорує депутатів, вона ігнорує громадськість. Доповідати цифрами вони можуть багато, а реальний стан досить плачевний. Томи ви вирішили наступне: в цю п'ятницю ми робимо об'їзд тих доріг, які уже профінансовані, можливо, здані в експлуатацію, можливо, ще ремонтуються. Для того щоб, пересвідчитись у якості виконання,"- сказав він.

Тому цієї п'ятниці постійна комісія на чолі з Михайлом Задорожним простежить стан доріг на Львівщині за напрямками Дрогобич, Золочів, Стрий, Радехів, Сокаль, Перемишляни.  Це ті напрямки, на які були виділені кошти і які начебто уже пройшли капітальний ремонт.

Задорожний також стурбований тим, що тендери на ремонт доріг виграли ті підприємства, які не мають в наявності необхідної техніки для проведення ремонтних робіт.

"В Дрогобицькому напрямку підприємство виграло тендер на 50 мільйонів, може освоїти лише 2. Зазвичай у нас не вистачає грошей на проведення робіт, а сьогодні вони у надлишку," - йдеться у його коментарі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.