Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пайовий внесок

Вівторок, 25 листопада 2014, 10:43

Бюджету Львова постановлено відшкодують 1 млн грн пайового внеску

пайовий внесок

Господарський суд міста Києва задовольнив позов прокуратури Залізничного району Львова про стягнення із приватного підприємства більше 1 млн грн заборгованості зі сплати пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що ця компанія, будучи замовником будівництва багатоповерхового житлового будинку на вул. Круглій у Львові, згідно з договором із Львівською міською радою зобов’язувалась сплатити згадану суму ще у 2013 році, однак кошти до бюджету досі не надійшли.

Відтак, судом задоволено позовні вимоги прокурора та постановлено стягнути із підприємства зазначену суму боргу.

Зазначимо, що прокуратурою Франківського району міста Львова заявлено до суду аналогічний позов про стягнення до місцевого бюджету майже 900 тис. грн боргу зі сплати пайового внеску із замовників будівництва на вул. Лисенецькій. Наразі вказана позовна заява перебуває на розгляді у Сихівському районному суді Львова.

 

 

 

 



 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.