Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

скаути

slovovolyni.com

Вівторок, 25 листопада 2014, 17:23

Вифлеємське Світло в Україну привезуть скаути

скаути

Цього року скаути Організації Українських Скаутів вже в тринадцяте переберуть Вифлеємське Світло Миру і передадуть його українській громаді.

Про це повідомила прес-служба Організації Українських Скаутів.

Цей вогник скаути Австрії привозять з Вифлеєму і розповсюджують по цілій Європі. Світло тепла, миру, злагоди і сподівання мандрує із заходу на схід, долаючи кордони і єднаючи всіх християн в часі Різдва Христового.

Завдяки скаутам Організації Українських Скаутів Світло розповсюджується по всій Україні: у храми всіх конфесій, державні установи, школи, сиротинці, лікарні. Впродовж останніх років ідея передачі Вифлеємського Світла Миру і його проста символіка - мир, радість, братерство і спільнота – позитивно сприйняті українською громадою і Церквою.

Нагадаємо, що девятирічний хлопчик Tіціан Ронахер з Лінцу за сприяння австрійcької телерадіокомпанії ORF запалив Світло Миру з Вифлеємської печери 24 листопада 2014 вже 29 й раз. 

Запалювання Світла Миру в понеділок стало великим досвідом для Тіціана Ронахера. Школяр з загальноосвітньої школи N12 в Лінці ввійшов у грот Різдва Христового у супроводі грецького православного священика. 

Після запалювання Тіціана приніс світло до церкви римсько-католицької парафії Beit Sahour, в сусідній муніципалітет Віфлеєму та вручив його всім учасникам делегації з Верхньої Австрії.

У середу 26 листопада Світло Миру прибуле до Австрії. В суботу Тиціан Ронахер, “Дитина Світла Миру”, представить Світло Миру по телебаченню багатомільйонній аудиторії.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.