Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівзалізниця

vk.com

Середа, 26 листопада 2014, 11:22

Львівська залізниця призначила додаткові потяги на новорічні свята

львівзалізниця

Через наближення зимових свят, Львівська залізниця готується до напруженої роботи. На зимовий період до Львова, Ужгорода та Івано-Франківська уже призначили додаткові поїзди Одеська, Південна та Придніпровська залізниці. 

Про це повідомила прес-служба Львівзалізниці.

З 15 листопада до 25 березня курсує потяг №260/259 сполученням Миколаїв-Львів. Із Миколаєва потяг відправляється по непарних днях, зі Львова – по парних.

Від суботи, 29 листопада, на території Львівської залізниці курсуватимуть також потяги №225/226 Харків-Ужгород (з Харкова курсуватиме по непарних, при двох непарних 27,29,1,3; з Ужгорода відправлятиметься з 1 грудня по непарних, при двох непарних 29,31,3,5) та поїзд №231/232 сполученням Дніпропетровськ-Івано-Франківськ (з Дніпропетровська курсуватиме з 29 листопада по непарних, із Івано-Франківська — з 30 листопада по парних).

Також призначила до свят свій поїзд і Львівська магістраль. Він з 29 листопада курсуватиме зі Львова до Харкова. Потяг №214/215 відправлятиметься зі Львова по непарних, з Харкова – починаючи з 30 листопада, по парних днях.

Попередній продаж квитків на графікові та додаткові поїзди проводяться за 45 діб до дати рейсу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.