Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Андрій Садовий

Четвер, 27 листопада 2014, 14:51

Садовий дорікає українській владі за нерозуміння туризму

Андрій Садовий

Львівський міський голова переконаний, що туризм здатен розвинути малий і середній бізенс.

Про це він сьогодні заявив на відкритті конференції «Майбутнє туризму в Україні. Кризовий менеджмент. Пошук варіантів для України».

"На превеликий жаль, влада в Україні не розуміє, що таке туризм. Хоча багато членів уряду і різних комітетів подорожують по світу та витрачають там багато коштів. Проте вони не можуть зрозуміти на скільки це є важливо для країни в плані робочих місць. Кожне 11 робоче місце в світі  – це туризм. Ми в швидкому часі створимо багато робочих місць. Та ці кошти не прийдуть в бюджет сьогодні, ці кошти дають можливість підтримувати малий і середній бізнес," – йшлося в коментарі Андрія Садового.

Також конференцію відкривав Йоел Мансфельд, керівник Центру туризму, паломництва і досліджень відпочинку з Ізраїлю. Він сказав, що кризові умови, в яких розвивається туризм в Україні, подібні до умов в яких ця галузь розвивається в Ізраїлі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.