Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

зерно

info-altai.ru

Четвер, 27 листопада 2014, 17:18

Підприємство Бахматюка експортуватиме зерно з перевалочного комплексу на Львівщині

зерно

Група компаній Ukrlandfarming закінчує будівництво першої черги комбікормово-елеваторного комплексу у селі Волиця Мостиського району Львівської області.

Про це повідомляє прес-служба агрохолдингу.

"Елеваторну частину підприємства із виробництва комбікормів планується ввести в експлуатацію до кінця 2014 р., комбікормовий завод - в 2015 р.", - сказано у повідомленні.

Завдяки наявності на проекті одночасно двох колій - широкої української та вузької європейської - даний об'єкт став найбільшим експортно-перевалочним елеватором в Західній Україні, що напряму орієнтований на європейські зернові ринки.

Загальна потужність елеватора на проекті "Мостиська" складатиме 104,4 тисяч тонн одночасного зберігання кукурудзи, а продуктивність комбікормового заводу становитиме до 13 тонн щогодинно.

Засновником та власником групи компаній Ukrlandfarming є підприємець з Івано-Франківська. Минулоріч Бахматюк придбав стебницький завод "Полімінерал"

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.