Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Мостищина

ukrainaincognita.com

П'ятниця, 28 листопада 2014, 12:58

На Львівщині ознакували новий туристичний маршрут "Фортеці Перемишль"

Мостищина

ГО Асоціація Гірських Провідників «Ровінь» спільно Польським Товариство Туристично-Краєзнавчим відділом ім. др. М. Орловіча в Перемишлі впроваджує новий туристичний маршрут «Фортеці Перемишль».

 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Для обслуговування туристичного маршруту були підготовлені професійні екскурсоводи з числа місцевих мешканців для супроводу туристів по транскордонних туристичних маршрутах, що об’єднують окремі форти в єдиний туристичний продукт.

Під час реалізації проекту одним із ключових завдань партнерів було встановлення інформаційних знаків, вказівників та інформаційних таблиць до туристичного об’єкту «Фортеці Перемишль», для того, щоб пересічний турист чи організована група могли б спочатку доїхати до Фортів, а далі дізнатись частково про історію того чи іншого форту.

Спільними зусиллями партнерів проекту, фахівців туристичного супроводу, членів громадської організації «Форти» з м.Мостиська, а також волонтерів було встановлено 13 інформаційних таблиць по українській стороні, зокрема, в м. Мостиська (1), с.Шегині (2), с.Биків (1), с.Поповичі (1), на фортах поблизу с.Поповичі (7). Ці вказівники відображають напрямки руху до даної історичної пам’ятки, а також кілька інформаційних таблиць з історичними нарисами про Форти.

Інформаційні таблиці поблизу туристичних об’єктів містять інформацію про можливість замовлення екскурсії та послуги екскурсоводів, які пройшли навчання.

В рамках проекту також було видано промоційну брошуру, яка містить історичну довідку про туристичний об’єкт «Фортеці Перемишль» та детальний опис туристичного маршруту зі Львова до Фортів на українській стороні, а також навколо Перемишля на польській стороні. Створено інтернет-сторінку для промоції даного туристичного об’єкту та діяльності гідів, які обслуговують згаданий туристичний маршрут www.fort-przemysl.info.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.