Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт Львів

dyvys.info

П'ятниця, 28 листопада 2014, 14:05

У аеропорту "Львів" привітали стотисячного пасажира

аеропорт Львів

26 листопада Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького та «Візз Ейр Україна» привітали 100 000-го пасажира рейсу авіакомпанії зі Львова до Мілана (Бергамо).

Переможцем став Михайло Корилкевич з міста Дубно Рівненської області, який разом із дружиною та дітьми вирушили до Мілану на екскурсію, інформує прес-служба Львівської міськради.

Окрім привітань від представників аеропорту та аплодисментів пасажирів, ювілейний пасажир отримав сертифікат від «Візз Ейр Україна» на безкоштовний переліт за одним із напрямків, які авіакомпанія пропонує з України.

«Сьогоднішній день є черговою яскравою сторінкою в історії плідної співпраці між Міжнародним аеропортом «Львів» імені Данила Галицького та авіакомпанією «Візз Ейр Україна» - ми вітаємо 100 000-го пасажира рейсу Львів-Мілан (Бергамо). Задля досягнення такого значного показника знадобилося менше двох років, що свідчить про популярність даного напрямку та конкурентоспроможність цінової пропозиції авіаперевізника. Незабаром (23 грудня 2014 р.) ми будемо вітати перших пасажирів авіакомпанії «Візз Ейр Україна» на напрямку Львів-Неаполь», - зазначив В’ячеслав Чеглатонєв, виконавчий директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Варто відзначити те, що регулярні авіаперевезення з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького авіакомпанія «Візз Ейр Україна» розпочала у 2008 році, а рейс Львів-Мілан (Бергамо) стартував у 2012 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.