Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

tribuna.org.ua

Понеділок, 18 червня 2012, 17:53

Претенденти в кандидати у нардепи від опозиції вважають Писарчук головним суперником у Франківському в. о.

Претенденти в кандидати в народні депутати від опозиції у Франківському виборчому окрузі №117 Львова Тарас Стецьків і Ростислав Новоженець своїм основним суперником вважають лідера львівських регіоналів Петра Писарчука. Про це вони заявили сьогодні, 17 червня, на бліц-дебатах.

«Очевидно, Писарчука мають намір кинути на Франківський виборчий округ, для того, щоб на символічному рівні продемонструвати, що, якщо Партія регіонів здатна вигравати столицю Галичини, то вона прийшла надовго, якщо не навічно», - зазначив Тарас Стецьків.

За словами Стецьківа, сила Писарчука буде не стільки в електоральній підтримці, скільки в ставці на роз’єднання опозиційних сил, гроші і адмінресурс.

Відповідаючи на запитання, яким чином кандидати зміцнюватимуть свої позиції, Стецьків відповів наступне: «Нам однозначно треба пройти праймеріз. Ми мусимо домовитись між собою, в кожному окрузі провести серію громадських зборів, щоб всі кандидати, які мають намір кандидувати від опозиції, виступили перед людьми, і щоб люди якимось чином визначились, що вони того чи іншого кандидата вважають більш достойним вийти на битву проти кандидата від Партії регіонів.»

Ростислав Новоженець зазначив, що подолати Писарчука можна буде лише єдиним кандидатом від об’єднаної опозиції: «Є інформація, що у Франківському окрузі хоче висуватись депутатом Юрій Шухевич. Поява його на цьому окрузі і поява якого-небудь потужного представника від опозиції автоматично призведе до виграшу Писарчука. Якщо від КОДу буде висунена єдина кандидатура, всі інші мають зняти свої».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.