Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ЄБРР

economics.unian.net

Понеділок, 1 грудня 2014, 09:59

ЄБРР відкриває представництво у Львові

ЄБРР

Представництво Європейського банку реконструкції та розвитку  презентують завтра о 15.30 год на вул. Дудаєва, 20. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Як зазначає старший радник із зовнішніх зв'язків ЄБРР Антон Усов, це представництво у Львові наразі займатиметься лише реалізацією Програми підтримки розвитку малого та середнього бізнесу, наданням консультаційної та грантової підтримки. Наступний крок – воно розширюватиметься, адже повинне буде стати представництвом усієї Західної України.

На відкриття офісу до Львова приїде перший віце-президент ЄБРР Філіп Беннетт, директор Програми підтримки розвитку малого і середнього бізнесу Шарлотт Ру, керуючий директор ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу Франсіс Маліж, директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер та інші представники банку.

Після відкриття, в приміщенні білої зали ЛМР керівництво ЄБРР та Львівської міськради підпишуть договір реструктуризації кредитів Банку для реалізації проектів модернізації транспортної інфраструктури міста з ЛКП «Львівелектротранс» та «Львівавтодор». Нагадаємо, відповідне рішення щодо затвердження покращених умов обслуговування кредитів було прийнято на минулій сесії міськради, 20 листопада.

ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні, що вкладає близько 1 млрд євро в економіку держави щороку.

Проекти Банку у Львові профінансовано на понад 100 млн євро. Серед них: модернізація мережі доріг та громадського транспорту, будівництво трамваю на Сихів, модернізація системи теплопостачання, реконструкція очисних споруд та будівництво станції переробки мулу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.