Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Дитячий центр здоров'я

princeofwalesgrouppractice.nhs.uk

Понеділок, 1 грудня 2014, 10:40

У Львові планують створити спільно з Канадою Дитячий центр здоров’я

Дитячий центр здоров'я

Проект створення у Львові Дитячого центру здоров'я імені Анни Мазуренко обговорили 28 листопада під час зустрічі керівництва Львівської обласної ради з представниками Канадсько-Української Парламентарної Програми (КУПП).

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Дитячий центр здоров'я надаватиме фахову допомогу в галузі психічного здоров'я дітей та підлітків, впроваджуватиме сучасні європейські та науково обґрунтовані підходи до надання психологічної допомоги.

Як зауважив Антін Кушнір, дитячий центр здоров'я - це не разова інвестиція Фонду Анни Мазуренко. «Ми готові до тривалої співпраці з Україною. Тому цей Проект Фонду передбачає і навчання лікарів за кордоном. Сьогодні вже заплановано навчання в двох американських клініках - у Лос-Анджелесі та Філадельфії, а також в Інституті розвитку дитини у Торонто».

За словами Ігоря Бардина, створення такого потужного медичного центру дасть поштовх для налагодження тіснішої співпраці між Україною та Канадою, зокрема, й Львівською областю та провінцією Онтаріо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.