Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Вікторія Лук'янець

md-eksperiment.org

Вівторок, 2 грудня 2014, 19:02

Оперна співачка Вікторія Лук'янець дасть у Львові концерт "25 років на сцені!"

Вікторія Лук'янець

У Львівській філармонії відбудеться ювілейний концерт артистки, оперної співачки, спорано Вікторії Лук'янець.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної філармонії.

Співатиме Лук'янець у супроводі Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії під батутою Іллі Ступеля.

Вона виступає на головних оперних сценах світу: Метрополітен-опера у Нью-Йорку, Ла Скала у Мілані, Королівський театр Ковент-Гарден у Лондоні, Опера Бастилія у Парижі, Баварська державна опера у Мюнхені.

Серед найбільш успішних виступів співачки, можна відзначити її спів у «Кантаті» Моцарта у Віденському музичному товаристві в Wiener Musikverein, партію Берти у опері «Пророк» Джакомо Мейєрбера, партію Віолетти в «Травіаті» Джузепе Верді у Буенос-Айресі.

Відомий італійський режисер Франко Дзефіреллі назвав імена «трьох великих Травіат» – Марії Каллас, Терези Стратас та Вікторії Лук'янець.

У репертуарі співачки твори українських композиторів: Миколи Лисенка, Кирила Стеценка, Якова Степового, Льва Ревуцького, Бориса Лятошинського, Мирослава Скорика, Левка Колодуба, Леопольда Ященка, Валентина Сільвестрова, Юрія Іщенка, Лесі Дичко, а також безліч українських народних пісень.

Музичний вечір відбудеться у четвер, 25 Грудня, о 19:00.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.