Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електроенергія

blogs.reading.ac.uk

Середа, 3 грудня 2014, 09:38

"Львівобленерго" нагадало, що вимикатимуть світло і просить по можливості не користуватися ліфтами

електроенергія

Сьогодні, 3 грудня, станом на 08:50 год.  знову введені в дію графік аварійних вимкнень (ГАВ) ПАТ «Львівобленерго» у місті Львові та всіх районах області з 1 по 8 чергу сумарною потужністю 95 МВт.  

Відповідне рішення прийнято по розпорядженню диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми ДП НЕК „Укренерго”, інформує відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

У "Львівобленерго" рекомендують, щоб уникнути неприємних стресових ситуацій рекомендують по можливості не користуватись ліфтами; споживачам І та ІІ категорії надійності — перевірити готовність резервних джерел живлення (лікарні, комунальні підприємства);  вимикати всі електропобутові прилади з електромережі, якщо є потреба вийти з дому; раціонально використовувати електроенергію на власні потреби.

"Якщо у Вас виникли проблеми чи питання, пов’язані з електропостачанням звертайтесь до Кол-центру ПАТ „Львівобленерго” — 0-800-50-15-68, який працює в цілодобовому режимі і куди надходить вся інформація про ситуацію в електромережі Львівщини. Всі телефонні дзвінки безкоштовні", йдеться у повідомленні "Львівобленерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.