Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Святий Миколай

mrc.ck.ua

Середа, 3 грудня 2014, 09:48

У Львові відкриється резиденція святого Миколая

Святий Миколай

5 грудня відбудеться урочисте відкриття Львівської резиденції святого Миколая у парку Знесіння. 

Її першими гостями стануть близько 100 маленьких львів’ян із малозабезпечених сімей, інформує прес-служба Львівської міськради.

«В оточенні старовинного та мальовничого парку Знесіння, у казковому будиночку, кожен малюк і дорослий зможе зустрітися зі святим Миколаєм, отримати незабутнє фото на згадку, смачний подаруночок та написати листа про заповітні бажання, що неодмінно здійсняться у святкову ніч з 18 на 19 грудня. Скринька для листів святому Миколаю розташована біля входу до готельно-ресторанного комплексу Kavalier Boutique Hotel, а біля самого казкового будиночку - ялинка бажань, на якій кожен з гостей зав’яже символічну стрічку-мрію», - розповіли організатори.

Резиденція святого Миколая у Львові, яка розташується на вул. Старознесенській, 70, прийматиме маленьких та дорослих гостей кожного дня з 5 до 21 грудня 2014 року і особисте спілкування кожного із справжнім чарівником Миколаєм, на думку організаторів, стане незабутнім подарунком та запорукою гарного настрою напередодні новорічних свят як для малюків, так і для дорослих та ще однією цікавою атракцією нашого туристичного міста. Ціна квитка – 50 грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.