Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Стець

provse.te.ua

Середа, 3 грудня 2014, 11:59

Верховна Рада таки створила Міністерство інформації на чолі з кумом Порошенка

Юрій Стець

Вчора, 2 грудня, народні депутати підтримали проект постанови № 1008 прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка про призначення на посади міністрів у Кабінет міністрів України кандидатур, запропонованих коаліцією депутатських фракцій.

Таким чином, завдяки одному законопроекту пакетом було призначено міністрів Кабміну, а новостворене Міністерство інформації очолив кум президента Порошенка та колишній керівник його 5 каналу Юрій Стець.

Згодом Верховна Рада прийняла рішення позбавити Стеця депутатського мандата.

Нагадаємо, фракція "Блоку Петра Порошенка" (БПП) після понеділкової дискусії проголосувала за створення Міністерства інформації 2 грудня, хоча спочатку виступала проти.

Ряд нардепів від БПП висловили категоричний спротив такому рішенню. За словами одного з них, Сергія Лещенка негативи від створення цього міністерства в рази більші за позитиви.

В ефірі Громадського нардеп від "Народного фронту" Тетяна Чорновол зазначила, що Міністерство інформації вигадали для працевлаштування однієї людини.

Додамо, що Юрій Стець є кумом Петра Порошенка. Перша леді України Марина Порошенко разом з Юрієм Луценком хрестили доньку Стеця Єву.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.