Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зарплата в конвертах

forbes.ua

Середа, 3 грудня 2014, 14:42

Фіскальна служба Львівщини взялася за працівників-нелегалів

зарплата в конвертах

За 11 місяців цього року у Львівській області фіскальними органами проведено 663 перевірки фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб з питань дотримання законодавства про працю.

Про це інформує прес-служба ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області.

Порушення встановлені у 280 випадках, донараховано 12,6 млн. грн. податків та штрафних санкцій.
У переважній більшості (у 81 випадку) виявлені порушення стосувалися неутримання, недоутримання та неперерахування (або несвоєчасного перерахування) до бюджету податку на доходи фізичних осіб із сум заробітної плати.

У чотирьох суб’єктів господарювання – юридичних осіб виявлено заборгованість із виплати заробітної плати на суму 3,1 млн. грн., з ПДФО – 1,1 млн. грн. та єдиного соціального внеску – 207 тис. гривень. Два платники погасили заборговану зарплату на суму 2,5 млн. грн., а також повністю погасили заборгованість з ПДФО та єдиного соціального внеску.

Завдяки належно організованій взаємодії правоохоронних та контролюючих органів у вирішенні питання легалізації зайнятості громадян на Львівщині зафіксовано факти використання праці 797 неоформлених працівників, 472 фізичні особи залучено до державної реєстрації. Додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб склали понад 1,7 млн. гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.