Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

advocat-cons.info

Вівторок, 19 червня 2012, 10:05

Українець отримав рік тюрми за спробу дати хабар польському прикордоннику

18 червня польський суд засудив українця на один рік ув'язнення умовно з випробувальним терміном 2 роки за спробу дати хабар працівнику прикордонної служби Польщі. Про це повідомила прикордонна служба Перемишля.

У четвер 14 червня, в пункті пропуску Гувники, під час огляду транспортного засобу, який прямував до Італії, працівники прикордонної служби арештували 21-річного громадянина України, який намагався дати хабар в розмірі 50 євро працівнику прикордонної служби.

Прикордонна служба в Гувниках під час огляду транспортних засобів, зупинила автомобіль, яким подорожував 21-річний громадянин України. У документах українця була польська шенгенська бізнес-віза, а мета його візиту до Польщі - ведення бізнесу. Під час розмови з митниками, українець зізнався, що їде з дівчиною в Італію і візу він отримав, ввівши в оману співробітників консульства. Коли працівник прикордонної служби повідомив про наслідки таких дій, українець спробував через офіцера прикордонної служби передати контролерові 50 євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.