Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт Львів

avianews.com

Четвер, 4 грудня 2014, 13:02

Аеропорт "Львів" заперечує родинний зв'язок свого директора з бойовиками ДНР

аеропорт Львів

Олексій Кузнєцов, який обіймає посаду тимчасово виконуючого обов’язки генерального директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, не перебуває в родинних стосунках з сепаратистами та ДНР-івськими бойовиками.

Про це повідомляє прес-служба ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького».

"Інша інформація щодо родинних зв’язків та посади Кузнєцова О.І. не відповідає дійсності та повинна бути спростована відповідно до вимог чинного законодавства України", йдеться в повідомленні.

Додамо, що частина 4 статті 32 Конституції України гарантує кожному судовий захист права спростовувати недостовірну інформацію про себе і членів своєї родини та права вимагати вилучення такої інформації, а також право на відшкодування матеріальної і моральної шкоди, спричиненої збором, зберіганням та розповсюдженням такої недостовірної інформації.

Згідно з частиною 1 статті 277 Цивільного кодексу України фізична особа, особисті немайнові права якої порушені внаслідок поширення про неї та (або) членів її сім’ї недостовірної інформації, має право на відповідь, а також на спростування цієї інформації.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.