Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Незаконні забудови у Львові

facebook.com

Четвер, 4 грудня 2014, 16:12

Павлів поскаржився, що влада Львова безсильна у питаннях незаконного будівництва

Незаконні забудови у Львові

Органи місцевого самоврядування повністю усунуто від дозвільного процесу погодження проектів, надання дозволів на будівництво й прийняття в експлуатаціюа відповідальність за проект та архітектурне рішення несе сертифікований архітектор.

Про це заявив директор департаменту містобудування Львівської міськради Андрій Павлів, - повідомляє прес-служба Львівської міськради. 

"Як пояснив директор департаменту містобудування Львівської міськради Андрій Павлів, згідно із ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», органи місцевого самоврядування повністю усунуто від дозвільного процесу погодження проектів, надання дозволів на будівництво й прийняття в експлуатацію. За його словами, відповідальність за проект та архітектурне рішення несе сертифікований архітектор",- зазначено у повідомленні. 

Павлів роз'яснив, що органи місцевого самоврядування ведуть лише реєстр умов та обмежень, без права втручання в проект,та без права зміни параметрів,на які подається містобудівний розрахунок сертифікованого архітектора.

"На жаль, виникають такі процеси спротиву, несприйняття мешканцями забудови. Цим людям дуже важко пояснити, що на такі речі має бути запрошено архітектора, який взяв на себе відповідальність за відповідний проект і відповідне рішення", каже Андрій Павлів.

Нагадаємо, сьогодні під стінами мерії відбувся пікет мешканців проти незаконного будівництва в місті

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.