Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електроенергія

saja.in

Четвер, 4 грудня 2014, 16:28

"Львівобленерго" вимикатиме світло підприємствам Львівщини і просить їх економити

електроенергія

"Львівобленерго" вводить в дію графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) для підприємств Львівщини сумарною потужністю 54 МВт з 4 по 5 грудня у період 08:00-11:00 та 16:00-22:00 год.

"Ці заходи водяться в дію з метою недопущення спрацювання гідроресурсів та відділення Об’єднаної енергосистеми України від енергооб’єднання країн СНД та Балтії", йдеться в повідомленні відділу корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

В Об’єднаній енергетичній системі України продовжується ситуація з дефіцитом балансу виробітку та споживання електричної потужності, мовиться у повідомленні.

Відключення проводяться "Львівобленерго" на підставі факсограми ДП НЕК «Укренерго» відповідно до листа Міненерговугілля.

ПАТ «Львівобленерго» звертається до керівників підприємств переглянути графіки виробничої діяльності з врахуванням можливості роботи в період з 22:00 год. по 07:00 год. — коли зменшується дефіцит потужності до належного рівня і, відповідно, НЕК «Укренерго» не вводить в дію графіки аварійних відключень.

"Організувавши господарську діяльність в нічні години Ви допоможете зберегти збалансовану роботу Об’єднаної енергетичної системи України та енергетичну безпеку держави", йдеться в повідомленні ПАТ «Львівобленерго».

Нагадаємо, "Львівобленерго" назвало вулиці Львова і райони області, де сьогодні вимикатиме світло.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.