Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електроенергія

telegraph.co.uk

П'ятниця, 5 грудня 2014, 11:05

"Львівобленерго" повідомило де сьогодні вимикатиме світло

електроенергія

Сьогодні, 5 грудня ПАТ «Львівобленерго» о 09:09 год. ввело в дію графіки аварійних відключень (ГАВ) по Львівщині з 1 по 8 чергу сумарною потужністю 96 мегават (МВт).

Про це повідомив відділ корпоративних зв’язків ПАТ „Львівобленерго”.

Графіками аварійних вимкнень охоплені вулиці міста Львова: Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, Чорновола, Замарстинівська, кн.Ольги, Стрийська, Городоцька, Окружна та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка. 

По Львівській області ГАВ введено у м.Червоноград, Бродівському, Буському, Жидачівському, Миколаївському, Перемишлянському, Пустомитівському, Городоцькому, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Радехівському, Самбірському, Сокальському та Яворівському районах.

"ЛЬвівобленерго" просить по можливості не користуватись ліфтами та раціонально використовувати електроенергію на власні потреби, насамперед в години максимального навантаження в енергосистемі: у період 08:00 – 11:00 год; 16:00 – 22:00 год.

"Користуйтесь пральними машинами, прасками та іншими енергоємними побутовими електроприладами після 22:00 год", радять у "Львівобленерго".

При виникнення проблеми чи питання, пов’язані з електропостачанням, можна звертатися до кол-центру ПАТ „Львівобленерго” — 0-800-50-15-68, який працює в цілодобовому режимі і куди надходить вся інформація про ситуацію в електромережі Львівщини. Всі телефонні дзвінки безкоштовні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.