Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

gazeta.lviv.ua

П'ятниця, 5 грудня 2014, 11:20

Кабмін дозволив місцевим радам визначити структуру та чисельність своїх виконкомів

Місцеві ради самостійно визначатимуть структуру та чисельність своїх виконавчих органів.

Про це йдеться в постанові уряду № 664 від 26.11.2014 р.

За його словами, таке урядове рішення є черговим кроком на шляху децентралізації повноважень в країні.

«Таке рішення органи місцевого самоврядування очікували роками. І це зрозуміло – виключно місцеві ради мають вирішувати питання загальної чисельності апарату ради, її виконавчих органів та витрат на їх утримання», - сказав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  В’ячеслав Негода.

В’ячеслав Негода повідомив, що одночасно з прийняттям згаданої постанови, Урядом доручено Мінрегіону, Мінфіну, Мінекономрозвитку разом із всеукраїнськими асоціаціями органів місцевого самоврядування опрацювати у місячний строк питання стосовно розрахунку рекомендаційної чисельності працівників органів місцевого самоврядування для визначення обсягу асигнувань на їх утримання під час формування відповідних бюджетів та за результатами подати Кабінетові Міністрів узгоджені пропозиції.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.