Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

працівники ДАІ

Понеділок, 8 грудня 2014, 14:02

15 львівських працівників ДАІ відправилися у зону АТО

працівники ДАІ

Для виконання бойових завдань у зону проведення антитерористичної операції, 8 грудня, виїхали п'ятнадцять працівників Державтоінспекції. 

Про це інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

На сході України працівники ДАІ виконуватимуть завдання, пов’язані з організацією безпеки дорожнього руху, супроводу техніки та вантажів, а також охоронятимуть громадський порядок.

«Це планова ротація. Працівники ДАІ, котрі вже несли службу у зоні АТО, усі завдання виконали належним чином та у повному обсязі. Вони затримували порушників громадського порядку, вилучали зброю, вибухівку, затримували осіб, які перебувають у розшуку, в тому числі сепаратистів, за скоєння терористичних актів», - розповів начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Крім того, очільник міліції Львівщини зазначив, що усі працівники міліції, котрі були скеровані в зону проведення антитерористичної операції для виконання завдань, користуються повагою у місцевого населення.

«Це вже вчетверте ми відправляємо наших працівників у зону АТО. Сьогодні у Донецьку область вирушає 15 чоловік, котрі будуть виконувати ті функції, які пов’язані зі службою Державтоінспекції або по охорониі громадського порядку», - повідомив начальник УДАІ ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олександр Хутняк.

Працівники ДАІ, котрі сьогодні вирушили на схід держави, забезпечені усім необхідним для несення служби. Кожен правоохоронець забезпечений двома комплектами форменного одягу, зброєю та продуктами харчування. Патрульні автомобілі пройшли повне технічне обслуговування і готові для експлуатації у зимову період.

«В зону АТО їду вперше. Рішення прийняв добровільно. Їду захищати нашу землю, як кожен працівник міліції» – розповів інспектор ДПС міста Львова старший сержант міліції Василь Пабст.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.