Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Вівторок, 19 червня 2012, 11:42

Львівські волонтери організовують чергову акцію на підтримку нашої збірної

Сьогодні, 19 червня, о 13:00 на пл. Ринок волонтери приймаючого міста Львів проведуть флеш-моб «Вболіваємо за Україну» на підтримку нашої збірної напередодні вирішального матчу з англійцями. Вони «змоделюють» футболку національної збірної з 12-м номером – номером уболівальника.

Таким чином вони ще раз хочуть підтримати національну збірну перед її третім матчем на Єврочемпіонаті. Організатором флеш-мобу є Львівський центр волонтерства Євро-2012.

До флеш-мобу «Вболіваємо за Україну» можуть долучитися усі охочі. Для цього необхідно підійти в 12.15 год на пл. Ринок (західна сторона: між фонтанами «Нептун» і «Амфітрита»).

Нагадаємо, львівські волонтери Євро-2012 вже провели 2 флеш-моби на підтримку національної збірної: «Вивіси прапор під час Євро-2012!» (8 червня), «Підтримаймо збірну України разом!» (11 червня), а також долучилися до параду «Україно! Львів з тобою!», який відбувся 15 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.