Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хабар

firtka.if.ua

Середа, 10 грудня 2014, 09:46

У Львові високопосадовців Державної міграційної служби судитимуть за хабар

хабар

У Львові судитимуть керівників управління Державної міграційної служби за обвинуваченням в отриманні неправомірної вигоди

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох високопосадовців Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області за обвинуваченням в отриманні від підлеглого працівника 2000 доларів США неправомірної вигоди.

Встановлено, що за таку суму «подяки» керівники служби обіцяли не створювати службовцеві перешкод у роботі та не звільняти його із займаної посади.

Дії цих посадовців кваліфіковано за ч.3 ст. 368 Кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскацією майна. 

 

 

 

 

 



 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.