Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

виставка

Середа, 10 грудня 2014, 13:59

Виставка картин Дарії Зав'ялової відкрилася у Львові

виставка

Вчора, 9 грудня, у Львові в палаці мистецтв відбулось урочисте відкриття виставки "Міські нотатки" львівської художниці Дарії Зав'ялової.

"Після цих жахливих подій на Україні, я по-новому побачила Львів. В мене таке відчуття, що мені подарували новий дім, я почала помічати те, чого раніше не помічала, проте живу у Львові з народження. Якщо все таке гарне навкруги, значить все буде в нас добре" - зізналась Дарія

Відкриття супроводжувалось живою музикою та гостинністю організаторів. Дарія Зав`ялова подякувала своїм друзям за підтримку та допомогу з влаштуванням виставки. 

Зав'ялова каже, що її надихають маленькі, сховані під очей вулички Львова, старовинні брами та будівлі.

Художниця присвятила виставку своїй матері. "Мама привила мені цю любов до Львова. Навіть просто гуляючи містом, я можу побачити неймовірної краси браму, аби потім зобразити її на полотні", – каже художниця.

Нагадаємо, Дарія Зав`ялова – головний художник Першого українського театру для дітей та юнацтва, один з кращих сучасних українських художників театрального костюму.

У 2012 році Дарія Зав`ялова  брала участь у проекті "В`язана Європа"

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.