Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

styknews.info

Середа, 10 грудня 2014, 11:55

На Львівщині заступниця декана факультету дозволила студенту здати сесію за 2100 грн

хабар

Зловмисниця вимагала та одержала 2100 гривень від студента за сприяння у здачі ним екзаменаційної сесії. Підозрюваній загрожує до десяти років позбавлення волі.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно з обласною прокуратурою на «гарячому» викрили заступника декана факультету одного з Львівських вищих учбових закладів на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 2100 гривень.

Правоохоронці встановили, що викладачка вимагала та одержала грошові кошти частинами від студента за сприяння у здачі ним екзаменаційної сесії та подальше сприяння у навчальному процесі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна, інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.