Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

податкова

micto.cz

Середа, 10 грудня 2014, 12:53

На Львівщині начальником податкової призначили ставленика "регіоналів", – нардеп

податкова

Начальником фіскальної служби Сокальського району (Львівська область) призначили чиновника, який відповідно до закону «Про очищення влади» не має права займати керівні посади в органах державної влади.

Про це йдеться у зверненні народних депутатів на ім’я голови Державної фіскальної служби України Ігоря Білоуса. 

«Коаліція демократичних, проєвропейський партій у новообраній Верховній Раді України VIII скликання, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та члени новообраного КМУ задекларували проведення якісних, швидких, і наголошуємо - радикальних реформ у всіх сферах держави. Насамперед розпочали з очищення усіх гілок влади від представників, ставлеників, «смотрящих», а також безпринципних виконавців вказівок колишньої корумпованої і бандитської влади.

В Законі України від 16.09.2014 № 1682-VII «Про очищення влади» чітко зазначено, що під люстрацію підпадають чиновники, які працювали на керівних посадах органів державної влади в період з 25 лютого 2010 року по 22 лютого 2014 років», - йдеться у тексті звернення.

Народні депутати - представники Львівської області зазначають, що начальником фіскальної служби Сокальського району Львівської області призначили «регіонала» Лотоцького Ярослава Івановича, який з 2005 по березень 2012 років працював на посаді начальника Миколаївської ОДПІ Львівської області; з квітня 2012 по липень 2013 - першим заступником начальника ДПІ у м. Трускавці; з липня 2013 - начальником Радехівського відділення Сокальської ОДПІ ГУ Міндоходів у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.