Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

різдвяний ярмарок

lviv.glo.ua

Середа, 10 грудня 2014, 16:06

Новорічні свята у Львові пройдуть під гаслом «Різдво під спільним дахом»

різдвяний ярмарок

Новорічні та різдвяні святкування у Львові пройдуть під гаслом «Різдво під спільним дахом», закликаючи мешканців  Львова та усіх куточків України до єднання.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради. 

З 12 грудня до 19 січня у Львові, на проспекті Свободи та на площі Ринок, традиційно працюватимуть Львівські ярмарки.

З 7 по 11 січня на площі Ринок відбудеться восьме свято Пампуха. Відвідувачі матимуть нагоду поласувати різдвяними пампушками, поколядувати, скуштувати та пізнати давні українські традиції.

22 грудня на площі Ринок встановлять Різдвяну шопку.

Парк культури запрошує провести активно та весело зиму на свіжому повітрі: покататися на санчатах, лижах, сноуборді, пограти у сніжки, зліпити сніговика та поласувати смачненьким на ярмарку. Відкриється зимова локація 19 грудня і діятиме до кінця зими з 11 до 23 години.

Протягом шкільних канікул у Львові працюватимуть Дитячі клуби, які  запрошують дітвору разом провести «Андріївські вечорниці», свято Миколая й новорічні вечірки.

«Канікули можуть бути не лише байдикуванням, але й з користю проведені, насичені. Діти мають розвиватися, а не сидіти вдома. Саме тому під час зимових святкувань буде проводитися безліч заходів для діток», - розповіла начальник управління культури Львівської міськради Ірина Магдиш.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.