Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

скаути

Середа, 10 грудня 2014, 19:56

Українські скаути втринадцяте привезуть Вифлеємське Світло Миру

скаути

14 грудня 2014 цього року скаути Організації Українських Скаутів вже тринадцятий рік поспіль переберуть Вифлеємське Світло Миру і передадуть його українській громаді.

15 грудня 2014 Світло потрапить в Україну його привезуть скаути Організації Українських Скаутів. За ним незабаром вирушає 40 особа делегація ОУС, повідомили в Організації.

16 грудня 2014 Світло Миру буде переказаний скаутами Організації Українських Скаутів парафіянам римо-католицького костелу Святого Антонія та громаді м.Львова, а також скаутам ОУС інших осередків по Україні, дружнім Скаутським Організацій зокрема скаутам Києва СПОК.

Починаючи 17 грудня Світло Миру розповсюджуватиметься по осередках Організації Українських Скаутів. Світло Миру з рук ОУС потрапить в храми різних конфесій в тому числі і костели, лікарні, школи, благодійні інституції, сиротинці та бібліотеки, осередки Червоного Хреста.

Цей вогник скаути Австрії привозять з Вифлеєму і розповсюджують по цілій Європі.Світло тепла, миру, злагоди і сподівання мандрує із заходу на схід, долаючи кордони і єднаючи всіх християн в часі Різдва Христового.

Завдяки скаутам Організації Українських Скаутів ОУС, Світло розповсюджується по всій Україні: в церкви і костели, державні установи, школи, сиротинці, лікарні- минулого року зі Світлом ми відвідали більшість лікарень Львова, та в багатьох львівських парафіях Римо-Католицької Церкви в Україні (костел Святого Антонія, костел Святого Архангела Михаїла на Сихові, Управління Львівської Архидієцезії РКЦ в Україні). Впродовж останніх років ідея передачі Вифлеємського Світла Миру і його проста символіка - мир, радість, братерство і спільнота – позитивно сприйняті українською громадою.

Дуже гарною традицією є розповсюдження Вифлеємського Світла серед учнів шкіл, отже і проведення зустрічей з передачею Вифлеємського Світла Миру школам.

Далі скаути Організації Українських Скаутів передадуть Вифлеємське Світло Миру в до Церков всіх конфесій.

Стало гарною традицією долучатися скаутам осередків Організації Українських Скаутів а також скаутам інших Скаутських Організацій України до цієї важливої акції, зокрема цього року чекаємо на скаутів ОУС Львова, Жовкви, Червонограду, Дніпропетровська,Черкас, Новоград-Волинського, Шаргорода, Камянець-Подільська, Миколаєва, Чернівців, Києва, Коломиї а також скаутів СПОК- Спілки Дитячих та Юнацьких Організацій міста Києва. Вперше до своїх рук Вифлеємське Світло Миру візьмуть юні скаути ОУС з Луганська, які тимчасово живуть у Львові, тому що в Луганську йде війна.

Попередні роки поспіль акція «Вифлеємське Світло Миру» мала благословення Його Еміненції Кардинала Мар’яна Яворського а тепер також отримує і підтримку і Благословення Митрополита Львівського Римо-Католицької Церкви в Україні Архиєпископа Мечислава Мокшицького та почесний патронат від 2009 року Генерального Консульства Республіки Польща у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.