Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хабарництво

transkarpatia.net

Четвер, 11 грудня 2014, 10:02

Директор підприємства, яке боргує Львову орендну плату, підозрюється в хабарництві

хабарництво

Затримано в отриманні неправомірної вигоди директора ТзОВ «Арлекіно» Трубу Зоряну Василівну.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Підприємець отримувала від іншого підприємця 7200 грн. за передачу в оренду частини приміщення розважального центру «Арлекіно» під майстерню з ремонту меблів. Одночасно заборгованість ТзОВ «Арлекіно» по орендній платі перед міськрадою за користування приміщенням центру складає 250 тис. грн.
Як повідомили в управлінні комунальної власності, через суд з ТзОВ «Арлекіно» розірвано договір оренди. Також підприємець має сплатити заборгованість з орендної плати.

«15 липня 2014 року управління комунальної власності подало позов про розірвання договору оренди, повернення об’єкта оренди і стягнення заборгованості з орендної плати. 15 жовтня 2014 року Господарський суд виніс рішення, яким задовольнив позовні вимоги. Станом на сьогодні, наказ скерований у виконавчу службу», - зазначає начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.