Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Зима

leisuremartini.com

Четвер, 11 грудня 2014, 12:06

Львівська філармонія презентує розважальну дитячу програму «Зимова казка»

Зима

7-18 грудня о 15:30 та 3-4 січня о 13:00 год. у Львівській обласній філармонії відбудеться прем’єра музично-розважальної дитячої програми «Зимова казка». 

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної філармонії.

Співатимуть солісти Львівської обласної філармонії Наталія Грановська, Ірина Стефанко, Ірена Грех, Ніна Карпінець, Інна Павлюк, Лілія Винницька, а також запрошені львівські виконавці Володимир Пономаренко, Станіслав Гоян. Казка триває близько 60 хв.

Як розповіла режисер-постановник Львівської обласної філармонії, заслужена артистка України Любов Фітьо, у часі свята Миколая та Різдвяних свят солісти Львівської обласної філармонії щороку готують для дітей подарунок у вигляді музичної казки, але щоразу вона є іншою.

До музично-розважальної програми «Зимова казка» частково увійшли герої попередніх вечорів-казок, які проводила філармонія, але, окрім того, діти побачать багато нового і несподіваного.

Діти дізнаються більше про зимові свята, які розпочинаються святкуванням Романа 1 грудня, і закінчуються святкування Стрітення, 15 лютого, коли Зима зустрічається з Весною. І всі українські зимові обряди та свята задіяні у цій повчальній музично-розважальній програмі.

Всі аранжування до пісень «Зимової казки»  зроблені у сучасному виконанні. Артисти Львівської обласної філармонії виконують пісні не у класичному, а в естрадно-джазовому варіанті.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.