Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мій Львів – Моя Ініціатива

geographicbank.com

Четвер, 11 грудня 2014, 16:03

У Львові презентували портал «Мій Львів – Моя Ініціатива»

Мій Львів – Моя Ініціатива

Сьогодні у Львові презентували портал небайдужих городян «Мій Львів – Моя Ініціатива»

Львів отримав підтримку Програми розвитку ООН на розробку та впровадження порталу.

Портал має стати краудсорсинговою платформою для поширеня пропозицій та ініціатив львів'ян щодо розвитку міста.

Ідея проекту полягає в  формуванні спільнот однодумців, пошуку ресурсів та можливостей для підтримки локальних ініціатив. Кожен бажаючий може зареєструватись на сайті mycity.lviv.ua та запропонувати свою ініціативу. Ідея, котру підтримають понад 50 львів'ян зможе пройти у Львівській міській раді процедуру громадського обговорення.

Експерти Львівської міської ради нададуть кваліфіковані висновки щодо даних пропозицій, а Благодійний фонд «Перша Львівська Фундація» надасть платформу для збору коштів на реалізацію ідеї.

«Нашим пріоритетами на 2015 рік будуть лишатись питання  демократизації та протидія корупції», – зазначив голова правління ЛОГО КВУ Роман Кошовий.

Проект «Мій Львів – Моя Ініціатива» впроваджується Львівською обласною громадською організацією Комітет виборців України спільно з Львівською міською радою у партнерстві з ініціативою «Демократизація і права людини» Програми розвитку ООН за підтримки Міністерства закордонних справ Данії – повідомляє прес-служба Львівскої міськради.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.