Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Яромир Самагальський

П'ятниця, 12 грудня 2014, 10:49

Львів виділив 380 тис грн на перевезення учасників АТО, – Самагальський

Яромир Самагальський

Львів профінансував транспортні перевезення учасників АТО – із зони антитерористичної операції і назад – на 380 тисяч гривень.

Про це повідомив депутат Львівської міськради Яромир Самагальський в ході Програми з обміну досвідом для депутатів Львівської та Маріупольської міських рад.

"Інша проблема це є допомога нашим військовослужбовцям. На неї вже пішло приблизно три мільйони. По їхнім заявкам були закуплені різноманітні обладнання, палатки, каремати, генератори, дощовики тощо. Це все було по їхніх замовленнях", сказав депутат міськради.

За словами Самагальського, приблизно на 380 тисяч гривень були ще виділені кошти для внутрішніх військ, так і 200 тисяч гривень для міністерства внутрішніх справ нашого міського управління внутрішніх справ. 

"Попри наші невеликі можливості, ми все-таки намагаємося щось зробити. І ми робило це відповідно до запитів. Якщо нам силовики говорили про потребу у радіостанціях, ми виділяли кошти", резюмував депутат.

Нагадаємо, Яромир Самагальський також повідомив, що Львів максимально допомагає сім'ям учасників АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.