Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електроенергія

polivanovo11.com

Четвер, 11 грудня 2014, 17:42

Районні підрозділи Львівобленерго мусять інформувати про вимкнення світла, – ОДА

електроенергія

За дорученням Львівської ОДА, “Львівобленерго” розробило максимально допустимі розміри споживання електричної енергії в розрізі територій, в тому числі щодо суб'єктів господарювання та подало на затвердження районам області

Про це повідомив в.о. заступника голови ОДА Сергій Росстальний 11 грудня під час засідання обласного антикризового енергетичного штабу, передає прес-служба адміінстрації.

“Це певний компроміс між графіком аварійних та “віялових” відключень. Також це дасть можливість обмежувати постачання електричної енергії не більше, ніж на дві години”,- зазначив Сергій Росстальний.

Він додав, що на сьогодні погодити графіки регульованих вимкнень електроенергії повинні ще чотири міста області: “Як тільки районні державні адміністрації затвердять дані графіки регульованих вимкнень електроенергії, то одразу ж ця інформація буде оприлюднена. У даних графіках будуть визначені дати і час коли вимикатимуть підстанцію у певному населенему пункті”, - сказав в.о. заступника голови ОДА.

Сергій Росстальний підкреслив, що на сьогодні відсутня нормативно-правова база щодо графіків регульованих відключень. Усі графіки слід погоджувати з Міністерством енергетики та вугільної промисловості. Присутні погодилися, що необхідно інформувати населення щодо вимкнень та проводити роз'яснювальну роботу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.