Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Федай

Четвер, 11 грудня 2014, 18:38

Львівська міськрада допомагає нашому місту йти в Європу – секретар Маріупольської міськради

Андрій Федай

Досвід Львівської міськради неоціненний для Маріупольської міськради, тому що це східноукраїнське місто прагне йти в Європу.

Про це повідомив секретар Маріупольської міської ради Андрій Федай під час Програми з обміну досвідом для депутатів Львівської та Маріупольської міських рад.

"Нам цікаво запозичити ваш досвід щодо роботи з міжнародними фінансовими інституціями, з міжнародними організаціями, з міжнародними демократичними інститутами, оскільки довший час на південному сході України демократія існувала лише на папері, насправді там було жорстке авторитарне правління. Сьогодні ми хочемо з Маріуполя розпочати демократизацію нашої частини України, зближуючись з Івано-Франківськом та Львовом", – сказав Федай.

"Сьогодні у нас з Львівською міськрадою була прекрасна можливість поспівпрацювати з нашими колегами, з депутатами Львівської міської ради. Нам цікаво все, що робиться у місті Львові, оскільки Львів є зіркою України", – розповів він.

За словами Федая, рівно 20 років тому, у 1994 році Львів та Маріуполь стали містами-побратимами.

"Ця зустріч є єднальною, оскільки місто Маріуполь представляє, можна стверджувати, найбільше місто, яке знаходиться під східним кордоном. Наша зустріч зв'язує дві сторони України", – сказав Федай.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.