Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

готель

hhmhospitality.com

П'ятниця, 12 грудня 2014, 15:56

Львівський енергоефективний готель став найкращим міні-готелем України

готель

Цього року два львівські готелі опинилися серед переможців Національної Премії Hospitality Awards, серед яких Kavalier Boutique Hotel (переможець у номінації Найкращий бутік-готель – 2014) та Villa Stanislavskyi Hotel – найкращий Міні-готель України – 2014.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Національна Премія Hospitality Awards – єдина в Україні професійна премія, котрою щорічно нагороджують найдостойніших професіоналів готельної галузі. Цього разу до Львова переможцями повернулися одразу два готелі. Зазначимо, що «Villa Stanislavskyi» – єдиний у Львові готель, обладнаний сонячними батареями, генераторами та системою очистки води, що дозволяє економити на енергоносіях.

Премія вже кілька років поспіль відзначає кращих у сфері готельного бізнесу України. Аудиторську перевірку результатів Премії проводила міжнародна компанія Deloitte. Оцінки членів Журі відправлялися безпосередньо аудитору для обробки результатів. У загальну оцінку готелю також були інтегровані рейтинги в міжнародній системі он-лайн бронювання Booking.com, які склали 50% від загального результату.

До числа журі входили експерти міжнародного та локального ринку готельної індустрії, архітектори світового рівня, а також керівники великих українських компаній. Організатор премії Ukrainian Hospitality Awards – клуб готельєрів та рестораторів Hoteliero.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.