Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівобенерго

telegraph.co.uk

Понеділок, 15 грудня 2014, 10:08

"Львіобленерго" назвало райони та вулиці, де вимикатимуть світло

львівобенерго

Сьогодні, 15 грудня, за розпорядженням «Укренерго» о 08:37 введено в дію графіки аварійних відключень на Львівщині сумарною потужністю 96 мегават.

Про це інформує відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

Графіками аварійних відключень охоплені вулиці міста Львова: Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, пр. В.Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Ю.Липи, В.Великого, Кульпарківська, Любінська, С.Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Княгині Ольги, Наукова, Трускавецька, Стрийська, І.Франка, П.Мирного, Пасічна, Зелена, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка; а також м.Винники.

По Львівській області графіки аварійних відключень введено у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському районах та у м.Червонограді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.