Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

земля

www.mk.mk.ua

Понеділок, 15 грудня 2014, 10:26

Держземагентство Львівщини видасть ще 186 учасникам АТО у власність земельні ділянки

земля

Держемагентство Львівщини видасть ще 186 учасникам АТО у власність земельні ділянки,згідно з наказами виданими 11 грудня

Головним управлінням Держземагентства у Львівській області, станом на 11 грудня загалом видано 1032 накази про надання учасникам антитерористичної операції на Сході нашої держави дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

В тому числі для ведення садівництва буде надано 985 земельних ділянок, особистого селянського господарства - 38 земельних ділянок та індивідуального дачного будівництва - 9 земельних ділянок загальною площею 150 гектар.

Нагадаємо, що у листопаді землевпорядники Львівщини погодили 846 земельних ділянок учасникам АТО.

Найбільше звернень щодо приватизації земельних ділянок учасниками АТО надійшло у Пустомитівському (513), Яворівському (300), Бродівському (108), Золочівському (108), Жовківському (106), Кам`янко-Бузькому (104), Миколаївському (94) та Городоцькому (62) районах.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.