Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівобленерго

changemakers.com

Вівторок, 16 грудня 2014, 12:03

"Львівобленерго" повідомлятиме про час відключень в області, але не у Львові

львівобленерго

Через напружену соціальну ситуацію, пов’язану із введенням держпідприємством НЕК «Укренерго» графіків аварійних відключень по Україні і на Львівщині, зокрема, ПАТ «Львівобленерго» та Львівська ОДА розробили регульовані графіки аварійних відключень. 

Це дозволить попередньо інформувати мешканців Львівщини про застосування графіків аварійних вимкнень з вказанням населених пунктів, вулиць та часу перерви в електропостачанні, інформує відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго»

Сьогодні регульовані графіки аварійних відключень погоджені Державною енергетичною інспекцією, Антикризовим енергетичним штабом Львівської області та районними державними адміністраціями Львівщини, окрім адміністрацій Червонограда та Самбора.

Водночас, як повідомили у "Львівобленерго" Львівська міськрада на чолі з головою міста Андрієм Садовим відмовилась погоджувати регульовані графіки аварійних вимкнень по місту Львову.

Нагадаємо, сьогодні, 16 грудня, Львівобленерго ввело в дію графіки аварійних відключень на Львівщині сумарною потужністю 140 мегават. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.